fondber

Om Maria

Maria Kamran Vingård California Chardonnay

Mitt namn är Maria Montazami och jag är en svensk Hollywoodfru, ”the Queen of Tassels” och en riktigt driven entreprenör. Jag har en vinkollektion som heter ”Maria Montazami Wine Collection”, gjort olika designprojekt med handväskor/accessoarer samt skapat två egna läppstift för Make up Store. Jag har även designat en servis i samarbete med Fyrklövern, gett ut två böcker och nu i år har jag äntligen vågat ta steget att skapa min egen klädkollektion tillsammans med mina äldsta döttrar Sara och Hanna som heter ”Montazami Brand”.
Min familj består av min man Kamran, mina döttrar Sara, Hanna, Emma och min son Nicholas samt våra hundar Molly och Copper. Jag lever ett mycket festligt liv tillsammans med min man nu när våra barn vuxit upp och flyttat ut vilket bland annat innebär att vi köpt en båt och njuter ofta av härliga middagar, små lyxiga weekend-getaways och champagnefester med våra vänner. Livet är till för att glädjas åt både sig själv och alla andra och njuta av varenda sekund!
I bloggen skriver jag om mitt liv i både vardag och fest och hoppas ge er en riktigt rolig titt in i Maria Montazamis värld!
Läs mer på bloggen

Kramar Maria